OΙ ''ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ'' ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ


Το κλασικό λογοτεχνικό έργο που έγραψε (το πρώτο βιβλιο κυκλοφόρησε το 1868 και το δεύτερο το 1869) η Λουίζα Μέι Άλκοτ, μεταφέρεται για ακόμη μια φορά στη μεγάλη οθόνη.

Οι «Μικρές Κυρίες» ξαναζωντανεύουν από τη Γκρέτα Γκέργουιγκ («Lady Bird»). Στο επερχόμενο φιλμ τις αδελφές Μarch θα ενσαρκώσουν οι: Emma Watson (Meg March), Florence Pugh (Amy March), Eliza Scanlen (Beth March) και φυσικά η Saoirse Ronan στο ρόλο της Jo March, που είχε παίξει και η Γουινόνα Ράιντερ το '94.




Ο Timothée Chalamet στον ρόλο του Λόρι (που υποδήθηκε ο Κρίστιαν Μπέιλ στην ίδια ταινία με τη Γουινόνα), η βραβευμένη με τρία Όσκαρ, Μέριλ Στριπ, θα παίξει τον ρόλο της Θείας Μαρτς, ο Τρέισι Λετς θα υποδυθεί τον εκδότη και η Λόρα Ντερν θα είναι η μητέρα των «μικρών κυριών». 

Το φιλμ, γυρίστηκε στη Βοστόνη και μας μεταφέρει στη Νέα Αγγλία την εποχή μετά τον Αμερικανικό Εμφύλιο. 




Η ιστορία επικεντρώνεται στον διαφορετικό τρόπο ζωής που επιλέγουν η Τζο, η Μεγκ και η Έιμι, όταν φεύγουν από το πατρικό τους σπίτι, όμως βασική ηρωίδα είναι η Τζο, που ονειρεύεται να γίνει συγγραφέας και δεν δέχεται ότι ο μοναδικός σκοπός της γυναίκας είναι ο έρωτας και ένας καλός γάμος.




Η ταινία  θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ τα ερχόμενα Χριστούγεννα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube