COURAGE: Ο ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ CELINE DION ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ


Το ''Courage'' είναι το 12ο Αγγλόφωνο άλμπουμ της καριέρας της Σελίν Ντιον και αποτελεί ένα μουσικό γεγονός και την επιστροφή της στην δισκογραφία μετά το ''Loved Me Back to Life'' (2013). Τα χρόνια που μεσολάβησαν ''έχασε'' τον σύζυγο και μάνατζερ της René Angélil και λίγες μέρες μετά τον αδελφό της Ντάνιελ Ντιόν. Σταμάτησε τις εμφανίσεις της στο Βεγκας, τις πιο επιτυχημένες όλων των εποχών με την υψηλότερη αμοιβή που έχει δοθεί, άλλωστε τραγουδούσε εκεί γύρω στα 15 χρόνια. Έγινε λάτρης της υψηλής ραπτικής με εκκεντρικά κομμάτια που δεν την είχαμε ποτέ πριν, ακόμα και με κορμάκι. Η 51χρονη Celine μετά τον θάνατο του Ρενέ δείχνει σαν να ξαναγεννήθηκε, έγινε fashion icon και δείχνει πιο ελεύθερη και σέξι από ποτέ. 









Ο δίσκος αυτός είναι ότι και το ''Believe'' για την Cher, μια σημαντική δισκογραφική επιστροφή που κυκλοφόρησε την κατάλληλη στιγμή ώστε να αποδείξει στη νέα γενιά ότι αξίζει να την γνωρίσουν και να της αναγνωρίσουν ότι είναι μια ντίβα της μουσικής που αντέχει στον χρόνο.


Με πάνω από 250εκ. πωλήσεις, αμέτρητες επιτυχίες, εκατοντάδες βραβεία, τεράστια περιουσία, μια από τις σημαντικότερες φωνές στην ιστορία της μουσικής, η Ντιον είναι μια σταθερή αξία που συμβαδίζει με την εποχή της παραμένοντας επίκαιρη και κλασσική.  



Η βαθμολογία μου είναι 4/5  


Iσως ο καλύτερος ποπ δίσκος του 2019!


 Το ''Courage'' είναι ένα όμορφο άλμπουμ και με σημαντικές συνεργασίες όπως με τους: Sia, Greg Kurstin, Maureen McDonald, Sam Smith, David Guetta.Μοντέρνος ήχος αλλά ο κλασικός ήχος που περιμένεις από την σούπερ σταρ της ποπ.

Tα τραγούδια του ''Courage'' 

 Standard edition 
 1 Flying on My Own 
 2 Lovers Never Die 
 3 Falling In Love Again 
 4 Lying Down 
 5 Courage 
 6 Imperfections 
 7 Change My Mind 
 8 Say Yes 
 9 Nobody's Watching
 10 The Chase 
 11 For the Lover That I Lost 
 12 Baby 
 13 I Will Be Stronger 
 14 How Did You Get Here 
 15 Look at Us Now 
 16 Perfect Goodbye 

 Deluxe Edition 

17 Best of All 
18 Heart of Glass 
19 Boundaries 
20 The Hard Way 

 Japanese bonus track 
 21 Soul

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube