Η JENNIFER LOPEZ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΥ GQ






Η Τζένιφερ Λόπεζ, σχεδόν αμακιγιάριστη, με βρεγμένο λουκ στα μαλλιά και Bvlgari σκουλαρίκια έκανε ένα από τα καλύτερα πορτρέτα εξώφυλλα της. Στις ολόσωμες λήψεις η λατίνα χορεύτρια, ηθοποιός και τραγουδίστρια, φοράει δερμάτινα ρούχα και είναι όπως πάντα σέξι. Στο περιοδικό μίλησε φυσικά για τον αρραβωνιαστικό της, Άλεξ Ροντρίγκεζ, λέγοντας πως: «Μοιάζουμε πολύ. Έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες και μας δίνουν κίνητρο τα ίδια πράγματα. Εκείνος είναι αθλητής. Ήθελε πάντα να δίνει τον καλύτερο εαυτό του. Έτσι είμαι κι εγώ. Θέλω απλά ό,τι κάνω να είναι σπουδαίο. Είμαστε και οι δύο έτσι». 




H πρωταγωνίστρια της ταινίας ''Hustlers'' (οι εισπράξεις έχουν ξεπεράσει κιόλας τα 130εκ. δολάρια) φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του GQ και τιμήθηκε ως ένας από τους άνδρες της χρόνιας του ανδρικου περιοδικου. Στην λίστα υπάρχουν ονόματα όπως Ρόμπερτ ντε Νίρο και Αλ Πατσίνο.

Διάβασε ολόκληρη την συνέντευξη ΕΔΩ


Το GQ δημοσίευσε βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram με την 50χρονη JLo να μιλά για την απόφασή της να παίξει στο ''Hustlers'' χωρίς να πληρωθεί και αναλαμβάνοντας την παραγωγή. Όπως είπε το έκανε γιατί ο στόχος της ήταν να αναδείξει τον δυναμισμό και τη δύναμη των γυναικών στον ανδροκρατούμενο χώρο του Χόλιγουντ. 





Φυσικά μίλησε και το θρυλικό  Versace Jungle Dress, που έγραψε ιστορία το 2000 (ήταν η αιτία να δημιουργηθούν τα google images) και φόρεσε μια νέα του εκδοχή στην Εβδομάδα Μόδας, κλείνοντας το σόου της Ντονατέλα.


Η JLo μαζί με την Shakira θα τραγουδήσουν το ημίχρονο σόου του Super Bowl 2020 και ίσως είναι υποψήφια στα επερχόμενα Όσκαρ.







Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GQ (@gq) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube