CHROMATICA: Η LADY GAGA ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Μ' ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ




Πέρασαν δώδεκα χρόνια από τότε που εμφανίστηκε και έδωσε το προσωπικό της στίγμα για τα καλά και απέδειξε ότι δεν ήταν απλά μόδα.

Μετά το λατρεμένο -και κλασικό πια- 'The Fame' (2008) που επανακυκλοφόρησε το 2009 ως 'The Fame Monster', το αρκετά καλό  'Born This Way' (2011), το μέτριο 'Artpop' (2013), το πολύ καλό και διαφορετικό 'Cheek to Cheek' (με τον Tony Bennett) (2014), το όχι και από τα καλύτερα της 'Joanne' (2016) που μας έδειξε μια πιο country εκδοχή της, μια ταινία και ένα Όσκαρ τραγουδιού για το 'Shallow', η Gaga επέστρεψε θριαμβευτικά με το 'Chromatica', καλύτερη από ποτέ.

Στο 6ο άλμπουμ της καριέρας της συνεργάστηκε με τον Έλτον Τζον (το "Sine from Above" είναι ίσως το καλύτερο κομμάτι του δίσκου), την Αριανα Γκράντε και τις Blackpink. Το πρώτο σίνγκλ "Stupid Love" που κυκλοφόρησε στις 28/2/20 δεν με ξετρέλανε, ακολούθησε το "Rain on Me" (συμμετέχει η Grande)που κυκλοφόρησε στις 22/5/20  το οποίο θυμίζει παλιά Gaga και στις 28/5/20 κυκλοφόρησε το "Sour Candy"που δεν είναι και από τα αγαπημένα μου.

Όλα τα κομμάτια σχεδόν έχουν μια γερή δόση από 90s χορευτική ποπ μουσική που τ' ακούς ξανά και ξανά και ναι, η 34χρονη Stefani Germanotta έκανε πάλι καλή δουλειά.
 Η electro pop και η dance pop είναι το καλύτερο της πως να το κάνουμε.. Αν λειτουργήσουν τα clubs το 'Chromatica' θα είναι η καλύτερη επιλογή.


Η Gaga ξαναγεννήθηκε για ακόμη μια φορά από τις πολύχρωμες στάχτες της και μας χάρισε ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της μέχρι τώρα καριέρα της.  





Tα τραγούδια του  «Chromatica» (Interscope Records / Universal)

‘Chromatica I’
 'Alice' 
 'Stupid Love' 
 ‘Rain On Me’ (with Ariana Grande)
 ‘Free Woman’
 ‘Fun Tonight’
 ‘Chromatica II’ 
 ‘911’ 
 ‘Plastic Doll’
 ‘Sour Candy’ (with BLACKPINK)
 ‘Enigma’
 ‘Replay’
 ‘Chromatica III’
 ‘Sine From Above’ (with Elton John) 
 ‘1,000 Doves’
 ‘Babylon’ (άκουσε το και θα διαπιστώσεις είναι το 'Vogue' του 2020)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube