ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΖΟΝ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ 'THE UMBRELLA ACADEMY';


To Netflix ανακοίνωσε την επιστροφή της σειράς ''The Umbrella Academy'' με δέκα νέα επεισόδια.
Το κύριο καστ θα το ξαναδούμε την δεύτερη σεζόν, superhero ιστορίες, η οποία θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια της μιας ώρας.

 Στη σειρά θα δούμε ξανά την Mary J. Blige και τρεις νέους χαρακτήρες. Την Lila, (γνωστή από τη σειρά του Channel 4, 'Humans') την οποία θα υποδυθεί η Ritu Arya. Ο Yusuf Gatewood  (από τη σειρά 'Good Omens') 'γεννημένο αρχηγό και αφοσιωμένο σύζυγο' Raymond, ενώ η ηθοποιός του θεάτρου Marin Ireland θα παίξει την ατρόμητη Sissy από το Τέξας.

Ο Steve Blackman θα επιστρέψει ως showrunner και διευθυντής παραγωγής και ο Gerald Way (ο δημιουργός των κόμικς  Dark Horse Comics όπου βασίζεται η σειρά), θα είναι μέλος ως συνεργάτης παραγωγής. 




Η δεύτερη σεζόν του ''The Umbrella Academy'' δεν ήταν έκπληξη καθώς η επιτυχία ήταν μεγάλη καθώς 45εκ. νοικοκοιρια είδαν τον πρώτο κύκλο.

Το 1989, τυχαίες γυναίκες, άγνωστες μεταξύ τους γεννούν την ίδια μέρα 43 παιδιά συνολικά, αν και μέχρι και την προηγούμενη ημέρα δεν ήταν καν έγκυες. Από εκείνα τα παιδιά, τα επτά υιοθετούνται από έναν δισεκατομμυριούχο ο οποίος ιδρύει  και την «Ακαδημία της Ομπρέλας» και προετοιμάζει τα παιδιά με τις υπερδυνάμεις πως να σώσουν τον κόσμο. Τα χρόνια περνούν, το κάθε παιδί παίρνει το δρόμο του μέχρι που ξαναβρίσκονται όταν μαθαίνουν τον θάνατο του πάτερα τους.

Πρωταγωνιστούν οι: Ellen Page ως Vanya Hargreeves (aka The White Violin), Robert Sheehan ως Klaus Hargreeves (aka The Séance), Emmy Raver-Lampman ως Allison Hargreeves (aka The Rumor), Aidan Gallagher ως Number Five (aka The Boy), Justin H. Min ως Ben Hargreeves (aka Number Six), David Castañedaως Diego Hargreeves (aka The Kraken) και Tom Hopper ως Luther Hargreeves (aka Spaceboy).

Μέχρι να μάθουμε τι συνέβη μετά την Αποκάλυψη που προκάλεσε η Βάνια και το ταξίδι στο χρόνο για να γλιτώσουν, ας ξαναδούμε το βίντεο με την ανακοίνωση της ημερομηνίας της 2ης σεζόν..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube