O DAVID ARQUETTE ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟ SCREAM 5. ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Η NEVE CAMPBELL;





Η πρώτη ταινία 'Scream' κυκλοφόρησε το 1996, ακολούθησαν τρια σίκουελ, φέρνοντας συνολικά στα ταμεία 608.000.000$ παγκοσμίως. 
Σύμφωνα με την υπόθεση, έναν χρόνο μετά τον θάνατο της μητέρας της Sidney Prescott (Neve Campbell), μια συμμαθήτριά της βρίσκεται δολοφονημένη από έναν μασκοφόρο  συρροή δολοφόνου, ο οποίος στη συνέχεια κυνηγά την Sidney.

Εννέα χρόνια μετά το Scream 4 και 24 από την πρώτη ταινία, ένα ακόμα σίκουελ θα προβληθεί στους κινηματογράφους.

Προς το παρόν το μόνο σίγουρο είναι πως ο David Arquette θα υποδυθεί ξανά τον Σερίφη Dewey Riley στην επερχόμενη ταινία "Scream 5" σε παραγωγή Spyglass Media Group, σκηνοθεσία των Matthew Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett και σενάριο των: James Vanderbilt ("The Amazing Spider-Man") και Guy Busick ("Ready or Not"). 

Τα γυρίσματα μάλλον θα ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες (ανάλογα πως θα έχουν εξελιχθεί τα πράγματα με την πανδημία) στο Wilmington της Βόρειας Καρολίνα.

Ο  David  Arquette μίλησε για την επιστροφή του στη σειρά λέγοντας:"Είμαι ενθουσιασμένος που θα υποδυθώ τον Dewey ξανά και που θα ξανασυναντηθώ με την οικογένεια του 'Scream', και παλιά και καινούργια. Τo 'Scream' έχει υπάρξει τόσο μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, και ανυπομονώ να τιμήσω την κληρονομιά του Wes Craven, και για τους θεατές αλλά και για τον εαυτό μου".

Οι τέσσερις προηγούμενες ταινίες "Scream" σκηνοθετήθηκαν από τον θρυλικό σκηνοθέτη τρόμου Wes Craven, ο οποίος πέθανε το 2015 σε ηλικία 76 ετών.

Εκτός όμως από τον Arquette υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να επιστρέψει η Neve Campbell, η οποία όπως λένε βρίσκεται ένα βήμα προτού υπογράψει για να υποδυθεί ξανά την Sidney Prescott. 
Μη μου πεις ότι δεν σου ήρθε στο μυαλό η κλασσική ατάκα  ''Hello, Sidney''..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube