Η MARGOT ROBBIE ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ''ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ''


Τρια χρόνια μετά το ''Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales'', πέντε ταινίες συνολικά και πάνω από 4,5δις δολαρια στο παγκόσμιο box office, οι 'Πειρατές' αλλάζουν σελίδα, χωρίς όμως τον αγαπημένο Captain Jack Sparrow (Johnny Depp).




Νέο franchise του ''Pirates Of The Carribean'', νέο κάστ . Η υποψήφια για Όσκαρ Margot Robbie ("The Suicide Squad", "I, Tonya", "Once Upon a Time in Hollywood", "Mary, Queen of Scots" "Bombshell") θα είναι πρωταγωνίστρια της νέας βερσιόν των ''Πειρατών''.

Ο δημιουργός του εξαιρετικού 'Chernobyl' του HBO, Craig Mazin, θα αναλάβει το reboot σε συνεργασία με τον Ted Elliot, που είχε κάνει το σενάριο για τις τέσσερις πρώτες ταινίες του franchise ενώ σεναριογράφος θα είναι η  Christina Hodson (''Birds of Prey").




Οι ταινίες της θηλυκής εκδοχής των ''Πειρατών Της Καραϊβικής'' δεν θα αποτελούν remake, ούτε spin-off, ούτε θα σχετίζονται με την υπόθεση των προηγούμενων, αλλά θα είναι «μια πρωτότυπη ιστορία με νέους χαρακτήρες που δεν ξεφεύγουν από το σύμπαν των Πειρατών».  

O Depp και οι υπόλοιποι θα λείψουν -τουλάχιστον απ΄την πρώτη ταινία του franchise- όμως από το να κουράσουν το κοινό ίσως να είναι καλύτερα έτσι.

Αποχαιρετούμε λοιπόν τους Πειρατές και υποδεχόμαστε τις Πειρατίνες της Καραϊβικής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube