THE HANDMAID’S TALE: ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ


Τι να πεις γι αυτή τη σειρά...
Η σειρά που έχει βασιστεί στο ομώνυμο βιβλίο της Καναδή συγγραφέα Margaret Atwood και έχει κερδίσει βραβεία Emmy και Χρυσές Σφαίρες, θα επιστρέψει με τον 4ο κύκλο.

Το teaser trailer που κυκλοφόρησε περιλαμβάνει  σκηνές του προηγούμενου κύκλου αλλά και του επερχόμενου που θα προβληθεί το 2021 από την πλατφόρμα Hulu.

Όπως και στον πρώτο κύκλο, έτσι και στον τέταρτο θα προβληθούν δέκα επεισόδια, σε αντίθεση με τους άλλους δυο που αποτελούνταν από 13 επεισόδια.

«Στα δικά μου μάτια, κάποιες ιστορίες πρέπει να ολοκληρώνονται. Νιώθω ότι μας δίνει περισσότερη ελευθερία, γιατί μπορείς να καταπιαστείς με μία μικρή ιστορία και ένα στοιχείο. Η σειρά είναι από την οπτική της June. Ακόμα και οι σκηνές με άλλους ανθρώπους. Είναι σκηνές που είτε εκείνη τους ξέρει αρκετά καλά για να ενώσει τα κομμάτια του παζλ είτε επειδή ξέρει από άλλον τι έχει συμβεί. Η φωνή της στην αφήγηση είναι οι αναμνήσεις της» είχε δηλώσει τον περασμένο Ιανουάριο ο Bruce Miller, ο δημιουργός της εξαιρετικής σειράς.

Τον Σεπτέμβριο του 2019 ανακοινώθηκε θα υπάρξει και σίκουελ σε παραγωγή Hulu και MGM, βασισμένο στη νουβέλα της Atwood ''The Testaments'' που κυκλοφόρησε το 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube