NAYA RIVERA: H ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ GLEE ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΝΙΓΗΚΕ


Η πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς Glee, Naya Rivera, έσωσε τον γιο της βάζοντας τον στην βάρκα όμως δεν είχε δυνάμεις να σώσει τον εαυτό της και πνίγηκε, σύμφωνα με τον τοπικό Σερίφη Bill Ayub. 

Η 33χρονη Ριβέρα έκανε βόλτα με την βάρκα  λίμνη Πιρού που είχε νοικιάσει σε λίμνη της Καλιφόρνια μαζί με τον 4χρονο γιό της, ο οποίος ανέφερε ότι κολυμπούσε μαζί με τη μητέρα του αλλά εκείνη δεν επέστρεψε ποτέ στη βάρκα.  

To ανατριχιαστικό είναι πως το νεκρό της σώμα βρέθηκε στην 7η επέτειο από τον θάνατο του φίλου και συμπρωταγωνιστή της από το Glee, Cory Monteith. 

 Το Σάββατο ο πρώην σύζυγος της ηθοποιός Ράιαν Ντόρσεϊ καθώς και ο πατέρας της, Τζορτζ Ριβέρα, έπεσαν με τα ρούχα στα θολά νερά της λίμνης ενώ η μητέρα της, Γιολάντα, γονάτισε με τα χέρια ανοιχτά μπροστά στη λίμνη σε μια κίνηση απελπισίας για την τύχη της κόρης της.

Στη συγκεκριμένη λίμνη έχουν καταγραφεί πολλοί θάνατοι από πνιγμό, λόγω δυνατών ρευμάτων, στροβίλων νερού και ξαφνικών ανέμων, γεγονός που έχει κάνει τις τοπικές αρχές να συνιστούν στους εκδρομείς προσοχή και πάντα τη χρήση σωσίβιου. Τα θύματα στην πλειοψηφία τους πέθαναν από πνιγμό ήταν μη πεπειραμένοι κολυμβητές που δεν φορούσαν σωσίβιο και υπερεκτίμησαν τις ικανότητές τους, κολυμπώντας σε επικίνδυνες περιοχές της λίμνης.

Κρίμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube