Η CELINE DION ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ SAM HEUGHAN ΚΑΙ ΤΗΝ PRIYANKA CHOPRA JONAS ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ''TEXT FOR YOU''

Η πολυβραβευμένη Καναδή τραγουδίστρια Céline Dion, θα πρωταγωνιστήσει σε μια νέα ρομαντική – δραματική ταινία που έχει τον τίτλο «Text For You». 

Εκτός από την Celine θα πρωταγωνιστήσουν και οι: Sam Heughan και Priyanka Chopra – Jonas. 
Η ταινία θα είναι εμπνευσμένη από την επιτυχημένη γερμανική ταινία «SMS Fur Dich»(2016), η οποία με τη σειρά της βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της συγγραφέως Sofie Cramer. 

Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο Jim Strouse, ενώ την παραγωγή ανέλαβε η Screen Gems. Το σενάριο αφορά την ιστορία μιας χήρας που στέλνει ρομαντικά μηνύματα στο κινητό του αποθανόντα αρραβωνιαστικού της, όμως αποδεικνύεται ότι τον τηλεφωνικό αριθμό τον έχει αποκτήσει ένας άνδρας από την άλλη πλευρά της πόλης, ο οποίος περνά μια παρόμοια ερωτική απογοήτευση. Το ζευγάρι συναντιέται και παρόλο που υπάρχει χημεία μεταξύ τους, δυσκολεύονται να ξεχάσουν το παρελθόν και να το αφήσουν πίσω. Η επιρροή των τραγουδιών της Dion θα τους βοηθήσουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία ο ένας στον άλλον. «Είμαι μεγάλος θαυμαστής της Céline Dion.Ένα είδωλο της μουσικής, καθώς (είμαι θαυμαστής) και της Priyanka Chopra Jonas, η οποία θα είναι καταπληκτική σε αυτήν την ταινία. Αισθάνομαι απίστευτα τυχερός που συνεργάστηκα και με τις δύο και ανυπομονώ να δουν όλοι αυτήν τη συγκινητική ταινία», », δήλωσε ο Sam Heughan.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube