Η LILY JAMES ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ DOMINIC WEST ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ARMIE HAMMER;

Η  31χρονη ηθοποιός Lily James το τελευταίο διάστημα απασχόλησε τα φώτα της δημοσιότητας όχι μόνο με τη νέα της ταινία, αλλά και λόγω των ερωτικών της. 

Στην αρχή κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της με τον γνωστό ηθοποιό Dominic West στη Ρώμη όπου  γύριζαν την επερχόμενη ταινία «The Pursuit of Love» (στην οποία υποδύονται έναν πατέρα και μία κόρη) και φάνηκαν να ανταλλάζουν τρυφερά φιλιά ενώ πήγαιναν για μια βόλτα με σκούτερ. 




Λίγα 24ωρα αργότερα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες μ εκείνον να φιλά την σύζυγο του. 




Το νέο σκάνδαλο αφορά τον πρόσφατα χωρισμένο ηθοποιό Armie Hammer και συμπρωταγωνιστή της στην ταινία 'Rebecca' του Netflix.

Σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον(μυστικό δεν κρατά αυτό το ''περιβάλλον'') του Harmer και της συζύγου του Elizabeth, ο γάμος τους πέρασε κρίση το φθινόπωρο της περασμένης χρονιάς, αφού η γυναίκα του βρήκε ερωτικά μηνύματα και γράμματα από μια γυναίκα που υπέγραφε ως '''Adeline''. 




Ποια είναι όμως η ''Adeline'';  

Την περίοδο που συνέβησαν όλα αυτά οι δυο τους γύριζαν την ταινία ''Rebecca''. 
Ο χαρακτήρας της κυρίας De Winter στην προσαρμογή του κλασικού μυθιστορήματος της Δάφνη Ντι Μωριέ μπορεί να μην έχει μικρό όνομα, όμως η James  αναφερόταν ως Adeline στο σενάριο της ταινίας που δόθηκε στους ηθοποιούς. Η 'Adeline' όμως είναι το όνομα του χαρακτήρα άλλου μυθιστορηματος της Δάφνη Ντι Μωριέ, το 'Hungry Hill'. Σύμπτωση;

Κάποιος που βρισκόταν στα γυρίσματα του φιλμ, είπε στην Daily Mail, ότι η ηθοποιός  φλέρταρε συνεχώς τον συμπρωταγωνιστή της, κι ας γνώριζε φυσικά ότι είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.
 «Δεν ήταν καθόλου διακριτική. Κάτι συνέβαινε, χωρίς αμφιβολία. Τον άγγιζε συνεχώς και τον κοιτούσε πάντα πολύ έντονα», δήλωσε το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Όταν όμως  ο Hammer γύρισε στο Λος Άντζελες και στην οικογένειά του, η γυναίκα του ανακάλυψε τα ερωτικά μηνύματα. «Η Elisabeth καταστράφηκε, ήταν χάλια. Αλλά είχαν 13 υπέροχα χρόνια μαζί. Δεν θα πέταγε τόσο εύκολα τον γάμο της. Είναι μια καταπληκτική γυναίκα. Δεν το αξίζει. Δεν θα μπορούσατε να γνωρίσετε μια πιο αφοσιωμένη γυναίκα και είναι μια υπέροχη μαμά στα δύο μικρά τους», δήλωσε φίλη της Elizabeth Chambers. 

 Η Chambers και ο Harmer αποφάσισαν να πάει σε σύμβουλο γάμου και μετά την πανδημία η οικογένεια βρισκόταν σε καραντίνα στα Νησιά Κέιμαν. Ο ηθοποιός όμως έπρεπε  να επιστρέψει στο Λος Άντζελες, όμως πήγε στο Μαϊάμι και έστειλε κατά λάθος στη σύζυγο του ένα ερωτικό μήνυμα που δεν προοριζόταν για αυτήν αλλά για την 'Adeline'. 

Tελικά χώρισαν δηλώνοντας: «Δεκατρία χρόνια καλύτεροι φίλοι, σύντροφοι και έπειτα γονείς. Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι, αλλά μαζί, αποφασίσαμε να γυρίσουμε τη σελίδα και να προχωρήσουμε μακριά από τον γάμο μας. Καθώς μπαίνουμε σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο, τα παιδιά μας παραμείνουν προτεραιότητά μας. Κατανοούμε ότι αυτές οι ειδήσεις προσφέρονται για δημόσιο διάλογο, αλλά προς το συμφέρον των παιδιών και της οικογένειάς μας, ζητούμε ιδιωτικότητα, συμπόνια και αγάπη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube