ΤΟ «ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΈΝΑΝ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑ» ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ


Ήταν το 1994 όταν προβλήθηκε στους κινηματογράφους το  «Συνέντευξη με Έναν Βρικόλακα» του Νιλ Τζόρνταν, με πρωταγωνιστές τους Τομ Κρουζ, Μπραντ Πιτ, Κίρστεν Ντανστ και Αντονιο Μπαντέρας.
Η δεύτερη καλύτερη ταινία του είδους, μετά τον Δράκουλα τον Κοπολα κατά τη γνώμη μου.
Με προυπολογισμο 50.000.000$ έφερε στα ταμεία 223.700.000$, τεράστιο ποσό για την εποχή.

Βασίστηκε στο ομότιτλο βιβλίο της Αν Ράις που έγραψε το 1976 ενώ ακολούθησαν σικουελς με τον τίτλο The Vampire Chronicles που δεν είχαν την τύχη να γίνουν ταινία, αν και υπήρχε στα σκαριά το 2018 ώστε να γίνει σειρά από την Paramount, σχέδιο που τελικά 'ναυάγησε'.

Το «Συνέντευξη με έναν βρικόλακα» θα γίνει τελικά τηλεοπτική σειρά με την πρώτη σεζόν της σειράς να αποτελείται από οκτώ επεισόδια σε σενάριο και σκηνοθεσία του Ρόλιν Τζόουνς. 
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Jacob Anderson ως Louis και τον Sam Reid ως Lestat. Claudia θα γίνει η Bailey Bass.




 Στην παραγωγή του πρότζεκτ θα βρίσκεται η ίδια η συγγραφέας του βιβλίου, μαζί με τον γιο της, Κρίστοφερ, ενώ μαζί τους θα είναι και ο Μαρκ Τζόνσον (Breaking Bad) και θα προβληθεί το φθινοπωρο του 2022 με τον Μαρκ Τζόνσον («Breaking Bad» και «Better Call Saul») να αναλαμβάνει την παραγωγή μαζί με τους Αν και Κρίστοφερ Ράις ενώ ο Ρόλιν Τζόουνς («Friday Night Lights», «Perry Mason») θα γράψει το σενάριο και των οκτώ επεισοδίων της πρώτης σεζόν. 

 Το AMC έχει αγοράσει τα δικαιώματα των δεκατεσσάρων βιβλίων της Rice, ώστε κάθε σεζόν το θέμα να είναι διαφορετικό. 

Η σύγκριση με την κλασική ταινία θα ειναι αναπόφευκτη και κάτι μου λέει ότι δεν θα ενθουσιάσει το τηλεοπτικό κοινό.
Θα δούμε το αποτέλεσμα και θα κρίνουμε.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube