''WHAT HAPPENS LATER'': Η ''ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ'' ΤΩΝ ΡΟΜΑΝΤΙΚΩΝ ΚΩΜΩΔΙΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

 

Η Meg Ryan είναι αδιαμφισβητήτα η ''βασίλισσα'' των ρομαντικών κωμωδιών της δεκαετίας του '90, με μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες στο ενεργητικό της που τα τελευταία χρόνια έχει μείνει μακρυά από την υποκριτική.
Ο David Duchovny από την άλλη είναι από τα πιο διάσημα πρόσωπα της τηλεόρασης που συνεχίζει να εμφανίζεται σε επιτυχημένες σειρές.

Το φιλμ ''What Happens Later'' όπου θα πρωταγωνιστήσουν, βασίζεται στο θεατρικό έργο ''Shooting Star'' του Aμερικανού θεατρικού συγγραφέα Steven Dietz, ο οποίος έγραψε και το σενάριο μαζί με τον επίσης συγγραφέα θεατρικών έργων και νουβελών, Kirk Lynn και την Meg Ryan.

Aυτή είναι η δεύτερη φορά που θα σκηνοθετήσει ταινία η αγαπημένη ηθοποιός, η πρώτη ήταν το 2015 με την ''Ithaca''.


Η ιστορία ακολουθεί τους πρώην εραστές Willa (Ryan) και Bill (Duchovny) που συναντιούνται για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους πριν από δεκαετίες. κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους, σ' ένα αεροδρόμιο κατά τη διάρκεια της νύχτας. 

Η Willa εξακολουθεί να είναι το ανήσυχο πνεύμα που ήταν κάποτε, χωρίς δεσμούς ενώ ο Μπιλ, πρόσφατα χωρισμένος, κάνει τον απολογισμό της ζωής του και της σχέσης του με την εν διαστάσει σύζυγο και την κόρη του. Το μόνο που θέλουν είναι να επιστρέψουν στα σπίτια τους, αλλά κατά τη διάρκεια της νύχτας, όμως αυτή η απρόσμενη συνάντηση τους κάνει να θυμηθούν το κοινό τους παρελθόν και το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν δεν είχαν χωρίσει.


«Τι θα γινόταν αν αργά μια χιονισμένη νύχτα ερχόσασταν πρόσωπο με πρόσωπο με κάποιον από το παρελθόν σας; Κάποιος που κάποτε κρατούσε τα μυστικά σου, γιατί κάποτε, πριν από πολύ καιρό, αυτό το άτομο κρατούσε την καρδιά σου».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube