H Angelina Jolie Θα Υποδυθεί Την Maria Callas Στη Νέα Ταινία Του Pablo Larraín

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Angelina Jolie θα πρωταγωνιστήσει στο νέο φιλμ του υποψήφιου για Όσκαρ (για την ταινία ''Σπένσερ'') Pablo Larraín που θα αφορά τη ζωή της Maria Callas.

Ο τίτλος θα είναι «Maria», και ''θα αφηγείται την πολυτάραχη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας στον κόσμο και τις τελευταίες μέρες της στο Παρίσι της δεκαετίας του 1970''. 

Ο Steven Knight ("Spencer", "Peaky Blinders", "Eastern Promises") έγραψε το σενάριο. «Το να έχω την ευκαιρία να συνδυάσω τα δύο πιο βαθιά και προσωπικά μου πάθη, τον κινηματογράφο και την όπερα, ήταν ένα πολυαναμενόμενο όνειρο», είπε ο Larraín. 

«Το να το κάνεις αυτό με την Angelina, μια εξαιρετικά γενναία και περίεργη καλλιτέχνιδα, είναι μια συναρπαστική ευκαιρία. Ένα αληθινό δώρο.» 

 «Παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη για τη ζωή και την κληρονομιά της Μαρίας. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στην πρόκληση. Ο Pablo Larraín είναι ένας σκηνοθέτης που θαύμαζα εδώ και καιρό. Το να σου δίνει την ευκαιρία να πεις περισσότερα για την ιστορία της Μαρίας και με ένα σενάριο του Στίβεν Νάιτ, είναι ένα όνειρο», είπε η Τζολί.

Στο φιλμ «Maria» παραγωγός θα είναι ο Juan de Dios Larraín για την Fabula Pictures, ο Lorenzo Mieli για την The Apartment Pictures (a Fremantle Company) και ο Jonas Dornbach για την Komlizen Film.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube