H RENÉE ZELLWEGER ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΩΣ BRIDGET JONES

Η ''Μπρίτζετ Τζόουνς'' επιστρέφει, είναι γεγονος!!
Η δυο φορές βραβευμένη με Οσκαρ Ρενε Ζελβέγκερ  και ο Χιου Γκραντ επιστρέφουν στους ρόλους τους στη νέα παραγωγή της Universal Pictures και του Working Title που θα είναι προσαρμογή του ομότιτλου μυθιστορήματος με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της Έλεν Φίλντινγκ που κυκλοφόρησε το 2013.

Τα γυρίσματα της ταινίας ''Bridget Jones: Mad About the Boy'' ξεκινούν το καλοκαίρι και εκτός από το πρωταγωνιστικό δίδυμο, θα δούμε την βραβευμένη με  Όσκαρ Έμμα Τόμσον και τους Τσιούετελ Έτζιοφορ και Λίο Γούνταλ.

Για πρώτη φορά μετά τις ετά τις Σάρον Μαγκουάιρ και Μπίμπαν Κίντρον, σκηνοθέτης  θα είναι άνδρας, ο Μίχαελ Μόρις,  σε σενάριο που έγραψε η Φίλντινγκ.

Αν η ταινία, παραμείνει πιστή στο μυθιστόρημα, ο σύζυγος της Bridget, Mark Darcy, τον οποίο υποδύεται ο Κολιν Φερθ, πεθαίνει και εκείνη μένει χήρα με δύο παιδιά. 

Ετσι ως ανύπαντρη μητέρα ξεκινά τα ραντεβού, στις εφαρμογές και σ' ένα ειδύλλιο με τον 30χρονο, που θα υποδυθεί ο Leo Woodall. 

Για την ιστορία, το φιλμ ''Bridget Jones's Baby'' (2001) γνώρισε τεράστια επιτυχία και χάρισε στη Ζελβέγκερ την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ. Η πρώτη ταινία μαζί με τις άλλες δύο, Bridget Jones: The Edge of Reason (2004) και Bridget Jones's Baby (2016), έκαναν εισπράξεις 760 εκατομμύριων δολαρίων.

Το φιλμ αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου του 2025.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube