LIBERATION: H CHRISTINA AQUILERA ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ



Το ''Liberation'' που κυκλοφόρησε στις 15 Ιουνίου 2018, από την RCA Records / Sony Music, είναι το όγδοο στούντιο άλμπουμ της τραγουδίστριας και τραγουδοποιού Christina Aquilera



Αυτό είναι το πρώτο της άλμπουμ έξι χρόνια, μετά την κυκλοφορία του μέτριου ''Lotus'' (2012). 

Στο ''Liberation'' περιλαμβάνονται συνεργασίες με τη Ντέμι Λοβάτο, την Keida, τη Shenseea και τους ράπερTy Dolla Sign και 2 Chainz. 


Στις 3 Μαΐου 2018, η βραβευμένη με πέντε Grammy Αγκιλέρα κυκλοφόρησε το τραγούδι και το βίντεο για το "Accelerate", στο οποίο συμμετέχουν οι ράπερ Ty Dolla Sign και 2 Chainz. 


Ακολούθησε η κυκλοφορία των προωθητικών σινγκλ "Τwice" και "Like I Do", ενώ το "Fall in Line" με τη Ντέμι Λοβάτο κυκλοφόρησε ως το πρώτο επίσημο σινγκλ του άλμπουμ στις 16 Μαΐου.




Με το «Liberation» η Xtina θέλει να μας πείσει ότι απελευθερωθηκε σε πολλούς τομείς, από την εμφάνιση μέχρι την μουσική της, κάτι που είχε πει ξανά όταν κυκλοφόρησε το ''Stripped'' και το ''Lotus''.


Τους επόμενους μήνες θα ξεκινησει η πρώτη της περιοδεία μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια. Το «Liberation Tour» ξεκινά στις 25 Σεπτεμβρίου και μέχρι τις 13 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει 24 συναυλίες στο σύνολο: 23 στις Ηνωμένες Πολιτείες και μία στον Καναδά.







Η λίστα με τα τραγούδια του δίσκου


1. "Liberation" (1:47)

2. "Searching for Maria" (0:25)
3. "Maria" (4:34)
4. "Sick of Sittin'" (4:00)
5. "Dreamers" (0:36)
6. "Fall in Line" (με τη Demi Lovato) (4:06)
7. "Right Moves" (με τις Keida και Shenseea) (3:48)
8. "Like I Do" (4:49)
9. "Deserve" (4:23)
10. "Twice" (4:02)
11. "I Don't Need It Anymore" (0:54)
12. "Accelerate" (με τους Ty Dolla $ign και 2 Chainz) (4:03)
13. "Pipe" (4:05)
14. "Masochist" (3:30)
15 "Unless It's with You" (4:17)

Η Christina είναι μια από τους στιχουργούς των τραγουδιών εκτός από τα: "Liberation", ''Searching for Maria" και ''Twice''.



Tο ''Metacritic'', βαθμολόγησε τον δίσκο με 72/100  ενώ η Brittany Spanos του ''Rolling Stone'' έδωσε πολύ θετική κριτική, με τέσσερα στα πέντε αστέρια, θεωρώντας ότι η Xtina με το ''Liberation'' έφτασε στην κορυφή στιγμή της καριέρας της. Οι κριτικές μέχρι τώρα είναι πάρα πολύ καλές, με πολλούς να θεωρούν πως είναι ένα εξαιρετικό comeback.

H ηχογράφηση των κομματιών ξεκίνησε το 2014 και συνεχίστηκε μεταξύ 2015 και 2017. Το ύφος του είναι ποπ, RnB και hip-hop και μας παρουσιάζει μια πιο ώριμη μουσικά Aquilera. 

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους δίσκους της αλλά και έναν από τους καλύτερους της χρονιάς.
Προσεγμένη παραγωγή, με την πλειοψηφία των κομματιών να μπορούν να κυκλοφορήσουν ως singles και την φωνή της τραγουδίστριας να μην έχει χάσει τίποτα από τις εξαιρετικές της δυνατότητες και αυτό γιατί δεν έχει σταματήσει να κάνει μαθήματα.

Εγώ θα το βαθμολογούσα με 8/10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube