GAME OF THRONES: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΑΝΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΗ DAENERYS;


Όπως θα γνωρίζεις αν είσαι φαν της σειράς, η Νταινέρυς Ταργκάρυεν (Emilia Clarke) ή Θυελλογέννητη κλπ, έχει ''χάσει'' δυο από τους τρεις δράκους της.

Ο Viserion σκοτώθηκε την 7η σεζόν από τον Night King, στη συνέχεια έγινε απέθαντος με γαλάζια μάτια και πέθανε μια και καλή όταν η Αrya σκότωσε τον ''δημιουργό'' του ενώ ο Rhaegal σκοτώθηκε από τον Euron Greyjoy (Pilou Asbaek). Έτσι η μητέρα των δράκων έχει πια μόνο έναν γιο ζωντανό, τον Drogon.

Tις τελευταίες μέρες κάποιοι φανς του GoT πιστεύουν ότι δεν απέμεινε μόνο ένας δράκος στην Νταινέρυς αλλά περισσότεροι. 

Όλα ξεκίνησαν από το τρέιλερ του 5ου επεισοδίου και τη σκηνή που δείχνει τον Euron Greyjoy να κοιτάζει προς τον ουρανό με βλέμμα τρομαγμένο.



Θα μου πεις πως μάλλον κοιτάει τον δράκο, όμως γιατί να τρομάξει αφού στο προηγούμενο επεισόδιο τον σκότωσε; Μήπως αυτό που αντικρίζει ειναι κάτι άλλο;






Πώς γίνεται να έχει γεννήσει κάποιος από τους δράκους;

Σύμφωνα με τη μια εκδοχή οι δράκοι μπορούν να αλλάξουν φύλο όταν χρειαστεί, ενώ η δεύτερη εκδοχή λέει ότι ο Drogon έλειπε για μεγάλο διάστημα την 4η σεζόν και λίγο την 5η, επειδή είναι θηλυκός και είχε φύγει για να γεννήσει.

Στα βιβλία του George R.R. Martin, οι δράκοι περιγράφονται ως ουδέτερου φύλου. Έτσι, παρόλο που o Drogon, o Rhaegal και o Viserion έχουν ανδρικά ονόματα, μπορεί να είναι βιολογικά ικανά να κυοφορήσουν και να γεννήσουν αυγά.

«Γι 'αυτό έκαψε τους αγρούς που έβοσκαν πρόβατα, κατσίκες κλπ. Για να ταΐσει τα μωρά δράκους. Είναι ο μόνος που εξαφανίστηκε, ο μόνος που οδήγησε τα κοπάδια και έψησε τα πρόβατα» έγραψε κάποιος στο twitter.

Κάποιος άλλος παρατήρησε ότι΄σ' ένα από τα δαχτυλίδια των τίτλων αρχής, υπάρχουν τέσσερις δράκοι. Ενας ενήλικος και τρεις μικροί.






Το αν ισχύει η συγκεκριμένη θεωρία θα το μάθουμε στο αποψινό προτελευταίο επεισόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube