BIG LITTLE LIES: ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ


Η εξαιρετική σειρά «Big Little Lies» επιστρέφει επιτέλους στις οθόνες μας και το HBO δημοσιοποίησε το πρώτο επίσημο τρέιλερ κάνοντας να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο για τη συνέχεια.





Πρόκειται για μια από τις καλύτερες σειρές του 2017, κερδίζοντας οκτώ Emmy, τέσσερις Χρυσές Σφαίρες (συμπεριλαμβανομένων της ''Καλύτερης Μίνι Σειράς'' και ''Α' Γυναικείου'' για τη Νικόλ Κίντμαν) δυο Screen Actors Guild Awards (για τον Alexander Skarsgård και τη Nicole Kidman) κ.α.




Τον δεύτερο κύκλο της μίνι σειράς που αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς, σκηνοθετεί φέτος η βραβευμένη με Όσκαρ Andrea Arnold, σε σενάριο του David E. Kelley και της συγγραφέα του βιβλίου Λίαν Μοριάρτι. Όσο για το καστ των Λόρα Ντερν, Ριζ Γουίδερσπουν, Ζόι Κράβιτς, Σέιλιν Γούντλεϊ, Νικόλ Κίντμαν, επιστρέφει στο Μόντερεϊ. Οι πέντε ηρωίδες συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους με τον φόβο όμως μήπως αποκαλυφθεί το μυστικό τους.




Φέτος θα πρωταγωνιστήσει και άλλη μια (εκτός της Κίντμαν και της Γουίδερσπουν) βραβευμένη με τρία Όσκαρ ηθοποιός, η Μέριλ Στριπ, η οποία θα υποδυθεί την Μέρι Λουίζ Ράιτ, την πεθερά της Νικόλ Κίντμαν.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube