'Mariah Carey’s Magical Christmas Special': Η Mariah Carey ετοίμασε ένα εορταστικό πρόγραμμα υπερπαραγωγή

Η βασίλισσα των Χριστουγέννων Mariah Carey ανακοίνωσε την προβολή του εορταστικού προγράμματος «Mariah Carey’s Magical Christmas Special», που θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ σε στις 4 Δεκεμβρίου. 

Στο σόου θα γίνει και μια συνεργασία που κάποιοι ανυπομονουσαν και άλλοι είχαν αποκλείσει, η Mariah θα τραγουδήσει με την Ariana Grande, την οποία αποκαλούσαν στο ξεκίνημα της ''νέα Μαραια Καρει'', αν και φωνητικά δεν μοιάζουν και πολύ.. Δεν συγκρίνεται η φωνή της ποπ ντίβας.

Θα συμμετέχουν και άλλα μεγάλα ονόματα της μουσικής όπως οι: Tiffany Haddish, Billy Eichner, Jennifer Hudson, Snoop Dogg, Jermaine Dupri, Misty Copeland και Mykal-Michelle Harris, ενώ θα εμφανιστούν επίσης και τα δίδυμα παιδιά της Carey, Moroccan και Monroe. 




Κατά τη διάρκεια μιας εορταστικής κρίσης στον Βόρειο Πόλο, ο Santa Claus γνωρίζει ότι υπάρχει μόνο ένα άτομο που μπορεί να τον σώσει, η Mariah φυσικά. 

Xoρός, τραγούδι και animations σ ένα πρόγραμμα υπερπαραγωγη σε παραγωγή της Mariah Carey και των Ian Stewart, Raj Kapoor και Ashley Edens, σε σκηνοθεσία του Roman Coppola, (βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα και BAFTA και υποψήφιος για Όσκαρ) και σενάριο της Caroline Fox

Το κομμάτι της «Oh Santa!» (2010), η Μimi θα τραγουδήσει μαζί με την Ariana Grande και την Jennifer Hudson. 


Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει μαζί με νέο κλιπ από τη Sony Music στις 4 Δεκεμβρίου. 

Το άλμπουμ με το soundtrack του «Mariah Carey’s Magical Christmas Special» θα περιλαμβάνει επίσης νέες ερμηνείες σε αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, όπως και μια καινούργια εκδοχή του κλασικού «Sleigh Ride» και θα συμμετέχουν επίσης ο Snoop Dogg και ο Jermaine Dupri. 

Το άλμπουμ «Mariah Carey’s Magical Christmas Special» θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στο Apple Music από τις 4 Δεκεμβρίου και θα κυκλοφορήσει στις υπόλοιπες ψηφιακές πλατφόρμες στις 11 Δεκεμβρίου.

 Το Apple Music θα γιορτάσει επίσης την προβολή του «Mariah Carey’s Magical Christmas Special» με μια αποκλειστική συνέντευξη της τραγουδίστριας και στιχουργού στον Zane Lowe στις 7 Δεκεμβρίου  2020.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, η Mariah θα εμφανιστεί στο Apple Music Hits, το νέο ραδιοφωνικό σταθμό του Apple Music, για ένα εξάωρο χορταστικό εορταστικό πρόγραμμα με τα καλύτερα γιορτινά τραγούδια και πολλές γιορτινές αναμνήσεις από τη ζωή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube