PADAM PADAM: H KYLIE MINOGUE ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΝΕΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ


Η βραβευμένη με Grammy Kylie Minogue, είναι από τις περιπτώσεις εκείνες που τα άλμπουμ της δεν απογοητεύουν, δείχνουν σεβασμό στην πορεία της και στο κοινό της φυσικά.

Τρία χρόνια μετά το πολύ καλό άλμπουμ Disco (το είχε ηχογραφήσει κατά τη διάρκεια της καταντίνας), επιστρέφει στη δισκογραφία με νέο τραγούδι, το πρώτο από το επερχόμενο 16o της άλμπουμ, Tension, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 23/9/23.




Το Padam Padam ( ο ήχος της καρδιάς) είναι είναι το πρώτο δείγμα από το Tension και πρόκειται για ένα χορευτικό κομμάτι που έγραψε ο Peter Rycroft και παραγωγός είναι ο Lostboy, ενώ το εντυπωσιακό βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε η Sophie Muller.




 «Ξεκίνησα αυτό το άλμπουμ με ανοιχτό μυαλό και λευκή σελίδα. Σε αντίθεση με τα δύο τελευταία μου άλμπουμ, δεν υπήρχε κάποιο συγκεκριμένο «θέμα». Ήθελα απλά να βρω την ουσία ή τη διασκέδαση ή τη φαντασία εκείνης της στιγμής και πάντα να προσπαθώ να υπηρετήσω το τραγούδι. Ήθελα να γιορτάσω την ατομικότητα κάθε τραγουδιού και να βουτήξω σε αυτή την ελευθερία. Θα έλεγα ότι είναι ένα μείγμα προσωπικής σκέψης και μελαγχολίας», είπε για το νέο της άλμπουμ.

Με το Padam Padam θα ΄΄κολλήσεις΄΄ δεν υπάρχει περίπτωση..

 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube