ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΟΥ ''KILLERS OF THE FLOWER MOON'' ΤΟΥ MARTIN SCORSESE

Το πρώτο της τρέιλερ της ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε «Killers of the Flower Moon» κυκλοφόρησε πριν την επίσημη πρεμιέρα του φιλμ στο 78ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών.
Με μπάτζετ πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια, διάρκεια 3 ωρες και 26 λεπτά και ένα εξαιρετικό καστ, η ταινία που είναι βασισμένη στο βιβλίο του Ντέιβιντ Γκραν «Killers of the Flower Moon: The Osage Murders and the Birth of the FBI» (2017) και αφηγείται μια αληθινή ιστορία, λένε πως θα είναι φαβορί στα επόμενα Όσκαρ.

Πρωταγωνιστούν οι: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Μπρένταν Φρέιζερ, Τζέσι Πλέμονς, Τζον Λίθγκοου και Λίλι Γκλάντστοουν.  Το επερχόμενο γουέστερν αναμένεται να κυκλοφορήσει σε περιορισμένες αίθουσες στην Αμερική στις 6 Οκτωβρίου πριν κυκλοφορήσει κανονικά στις 20 του ίδιου μήνα.

Η ιστορία διαδραματίζεται στην Οκλαχόμα τη δεκαετία του 1920, όταν η ανακάλυψη τεράστιων κοιτασμάτων πετρελαίου στο έδαφός της την μεταμορφώνει σε ένα από τα πιο πλούσια μέρη των ΗΠΑ, την ίδια περίοδο που μέλη της Ινδιάνικης φυλής Osage Nation, που παραδοσιακά ζούσε στην περιοχή, αρχίζουν να δολοφονούνται το ένα μετά το άλλο. Το FBI, το οποίο μόλις έχει συσταθεί, θα κληθεί να βρει τους δολοφόνους. Οι φρικτές αυτές δολοφονίες έμειναν στην ιστορία ως Κράτος του Τρόμου. Ο Ντι Κάπριο υποδύεται τον Ερνεστ Μπέρκχαρτ, ανιψιό ενός ισχυρού ντόπιου ιδιοκτήτη ράντσου (Ρομπερτ Ντε Νίρο), ο οποίος εμπλέκεται στις δολοφονίες του έθνους. Ο Μπέρκχαρτ είναι παντρεμένος με μια ιθαγενή, την οποία ενσαρκώνει η Γκλάντστοουν. Ο Πλέμονς πρωταγωνιστεί ως Τομ Γουάιτ, επικεφαλής του FBI που ερευνά τις δολοφονίες. Σύμφωνα με τον ιστότοπο Variety, ο ρόλος του αστυνομικού αρχικά προοριζόταν για τον Ντι Κάπριο, αλλά αποφάσισε να αλλάξει τον χαρακτήρα που θα ερμήνευε. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2023, από τη Feelgood Entertainment.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter YouTube